Heeft u schade aan uw caravan of camper? Dan bent u bij K. van Oudenaren uit Zaandam aan het juiste adres. Hagelschade, deuken , krassen en zelfs lekkage, wij repareren het allemaal. Onze schade specialisten zorgen ervoor dat uw vakantiehuis op wielen weer in perfecte staat komt.

Het herstel van kleine beschadigingen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. In veel gevallen moesten namelijk delen van de buitenwand vervangen worden. Met het CaravanRepair®-concept, een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel, hoeft dat niet meer. Het laten repareren van kleine krasjes, deukjes en beschadigingen is hierdoor een stuk aantrekkelijker geworden.Met dit Caravanwand herstelsysteem krijgt u een perfecte afwerking door het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden onzichtbaar te herstellen, waarbij HBC system 10 jaar garantie geeft. De beschadiging is na reparatie onzichtbaar en u heeft hogere kosten weten te voorkomen

Afhandelen van de verzekering bij caravan- of camperschade gaat bij K. van Oudenaren eenvoudig en snel. Wij regelen de volledige administratieve afhandeling met de betreffende verzekeringsmaatschappij.
Van Oudenaren werkt uitsluitend met vakkundig en goed opgeleid personeel . Zo bent u verzekerd dat uw caravan- of camperschade goed gerepareerd wordt. Van Oudenaren geeft garantie op gedane werkzaamheden.

Ook zonder uw verzekering aan te spreken kunt u schade aan uw auto, caravan of camper laten repareren.

Heeft u vragen over caravan- camperschade? Neem dan contact met ons op 075-6164885 of mail ons via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur
vrijdag 8.00 - 16.00 uur
zaterdag 9.00 - 12.00 uur