Heeft u schade aan uw autoruit? Dan bent u bij Autoschade van Oudenaren in Zaandam aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het repareren, herstellen en vervangen van praktisch alle autoruiten.

Zit er een pit of ster in uw autoruit? Dan kan de ruitschade gerepareerd worden mits de ster niet te groot is. Dit soort ruitschade kan ontstaan doordat een steentje tegen de ruit ketst. Door temperatuurswisselingen kan het een barst worden. Maak daarom direct een afspraak voor reparatie. De beschadiging wordt na reparatie bijna onzichtbaar en u heeft hogere kosten weten te voorkomen.

Door het goede contact met autoruitleveranciers kunnen we uw autoruit binnen 1 dag vervangen. Afhandelen van de verzekering bij autoruitschade gaat bij van Oudenaren eenvoudig en snel aangezien er een samenwerkingsverband is met alle grote autoverzekeringen. Een extra service is dat u van ons een leenauto mee krijgt tijdens het herstel van uw autoruit.

Van Oudenaren werkt uitsluitend met vakkundig en goed opgeleid personeel. Zo bent u verzekerd dat uw autoruit goed gerepareerd of vervangen wordt. Van Oudenaren geeft garantie op gedane werkzaamheden.

Ook zonder uw verzekering aan te spreken kunt u schade aan de ruiten van uw auto of camper laten repareren.

Heeft u vragen over ruitschade? Neem dan contact met ons op 075-6164885 of mail ons via het contactformulier.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

maandag t/m donderdag 8.00 - 17.00 uur
vrijdag 8.00 - 16.00 uur
zaterdag 9.00 - 12.00 uur